Bloggen

Skilsmisse: Hold fast i minderne, selv i en svær tid

En skilsmisse er en svær tid for hele familien. Det er vigtigt at alle i familien kommer godt igennem sådan en tid, og det er derfor vigtigt at holde fast i alle de gode minder som familien har haft sammen. Det kan du gøre ved at overføre billeder fra din telefon til din computer og samle hele familien om dette, og alle minderne.

Hjælp dine børn godt igennem sørgeprocessen

Skilsmisse er et emne, der kan være svært at tale om, især med sine børn.

Dog findes der mange alternative måder, hvor du kan snakke med dine børn, om den tid I går i møde.

Du kan eksempelvis samle alle jeres fælles billeder fra familieferier, fødselsdage og andre store begivenheder, for at mindes alle de gode stunder I har haft sammen.

På den måde kan du også forsikre dine børn om, at flere af sådanne tider vil komme i fremtiden.

Når du overfører billeder fra din telefon og dit kamera, til din computer, kan du sortere i billederne, og lave fotoalbums, som kan være gode for børnene at kigge i, når de er kede af det.

Børnene kommer i første række

I den svære tid, som er forbundet med skilsmisse, er det vigtigt at man husker at sætte børnene i første række.

Man kan hurtigt glemme at tænke på sine børns behov, og det er vigtigt at man taler med sine børn.

Hvis man har svært ved at tale med sine børn om det der skal ske, findes der et utal af YouTube videoer som man kan vise sine børn, omhandlende skilsmisse.

Man kan også lave sin egen video, hvor man samler billeder og minder, og bruger billederne i en video, der kan forklare børnene om skilsmisse, og den tid som hele familien går i møde.