Bloggen

Skibukser til børn kræver styrke og bevægelsesfrihed

Skibukser til børn kan være noget af en jungle af finde rundt i. Hvordan finder du de rette skibukser der lever op til dine og dit barns krav og forventninger? Inden du tager på shopping tur blandt det helt store udvalg af skibukser til børn, så bør du gøre dig klogere på de forskellige faktorer som er vigtigt for anvendelsen, blandt andet åndbarhed og vandsøjletryk. Hvis du ikke helt ved hvad du skal vælge, så kan det være en god idé forinden at gennemgå guide til skibukser for børn, hvor eksperter er kommet med deres vurdering af de bedste skibukser, både i forhold til funktionalitet og komfort.

Derfor må du ikke gå på kompromis med skibukser til børn

Et barn der skal lege i kulden og eventuelt skal på den helt store skitur, så er der højest sandsynligt fart over feltet. Det stiller store krav til barnets skibukser og øvrige overtøj. Oplevelsen i det kolde vejr skal blive en fornøjelse der ikke leder til snot og forkølelse ved at skibukserne holder kulde og fugt ude, samtidig med at bevægelsesfriheden er stor. Når du køber skibukser til børn, så bør du ikke gå på kompromis. Her er det vigtigt med en høj slidstyrke og funktioner, der sikrer, at dit barn er komfortabelt dagen lang.

Vansøjletryk og åndbarhed

Vandsøjletryk og åndbarhed er de vigtigste faktorer du skal kigge efter, når det kommer til skibukser til børn. Åndbarheden beskriver hvor led overskydende varme kan komme ud indefra, det kan nemlig hurtigt blive varm når aktivitetsniveauet er højt. Vandsøjletrykket beskriver hvor meget vand skibuksernes overflade kan holde ude. Jo højere et vandsøjletryk, jo mere vandtætte er skibukserne. Åndbarhed og vandsøjletryk går hånd i hånd, og jo mere vandtætte bukserne er, jo mindre åndbare vil de også være og omvendt.