Bloggen

Sådan kan du lave en lækker og forfriskende te hjemme i dit køkken

Har du nogensinde hørt om drikken ved navn bubble tea før? Hvis ikke, så kommer du i hvert fald til det nu! Det er en utroligt lækker drik, som egentlig er en kold og forfriskende te med sirup og en slags perler i, som også kaldes boba perler, som kan spises. Når man tygger dem, vil man opdage, at de er en smule elastiske, og når de springer, flyder der en lækker saft ud af dem, som man kan drikke. 

Denne drik er utroligt populær rundt omkring i verden, og hvis du godt kan lide almindelig te, bør du helt klart prøve at smage netop denne slags te!

En nem opskrift som du kan følge og lave om på, så teen bliver lige efter din smag

Du kan selvfølgelig altid tage ud og købe en færdiglavet bubble tea, men hvorfor ikke prøve at lave den selv, så du kan få den præcis, som du gerne vil have den? Den kan nemlig blandes på flere forskellige måder, og du kan kombinere forskellige smage, så den bliver helt unik! Det er heller ikke alle steder, drikken sælges, så hvis du godt kunne tænke dig at smage den, men du ved, at det ikke bliver solgt lige i nærheden, så er det endnu en perfekt grund til at lave den selv! 

Hvis du godt kunne tænke at prøve at lave drikken derhjemme, så kan du følge opskriften på denne side.

En lækker grød der minder om sommer og varme dage

Hvad passer perfekt til en lækker, kold te? Det gør rabarbergrød da! Forestil dig, at du sidder en varm sommerdag og drikker den forfriskende te sammen med en kold, lækker rabarbergrød. Det lyder virkelig lækkert, gør det ikke? 

Hvis du også godt kunne tænke dig at kunne sidde og spise en god og forfriskende rabarbergrød, så kan du følge opskriften gennem linket. 

Det er nærmest lige før, at tænderne løber i vand, ikke sandt? Prøv at tage et kig på siderne, så du snart kan smage den lækre te og rabarbergrød!