Bloggen

Sådan får du farve, selvom det er vinter

Kunne du også godt tænke dig at være lækker brun i huden, selvom temperaturen udenfor siger minusgrader, og chancerne for at en rejse til de varme lande er lig med nul under Corona-nedlukningen. Så er der heldigvis mange muligheder, du kan gøre brug af, hvis du gerne vil have brunere hud denne vinter.

Hvad med en god selvbruner derhjemme?

Noget af det nemmeste og billigste er selvfølgelig at benytte en selvbruner derhjemme i dit eget selskab. Så kan en selvbruner fra Vita Liberata være løsningen for dig. Vita Liberata tilbyder mange forskellige produkter indenfor selvbrunere, så du kan finde den variant, som passer perfekt til dig. Du kan for eksempel både vælge imellem bronzere, mousses og gels, så du på den måde kan finde det produkt, som passer perfekt til din hudtone og dit humør. Vita Liberatas produkter er økologiske, og de har en dejlig duft, så du slipper for den almindelige ubehagelige duft af selvbruner. Med disse produkter er det utrolig nemt at få en god glød denne vinter. Hvis det lyder interessant, så er det da noget du bør gøre.

Få det gjort professionelt

Hvis du ikke føler dig tryg ved at benytte en selvbruner derhjemme, er der selvfølgelig også mulighed for at du kan tage ned til en af de mange forretninger, der er og få gjort det professionelt. Her kan du både vælge imellem steder, som udfører spray-on selvbruner, eller steder som tilbyder solarie, så det faktisk er din hud, som bliver brun og ikke bare noget, som sidder ovenpå din hud. Her skal man dog huske, at et solarie kan være mere skadeligt for kroppen end selvbruner kan være. Men der er jo altid fordele og ulemper ved begge metoder mod at få en brunere hud. Det handler meget om, at man skal finde den metode, som passer bedst til sin livsstil.