Bloggen

Glatte fliser med algerens

Hvis du oplever at dine fliser er glatte og grønne, er du ramt af alger. Alger kan blive lige så glatte som en skøjtebane. Endvidere kan alger skade dine fliser, hvis ikke der bliver gjort noget ved det. Heldigvis kan man gøre noget. Man kan anvende algefjerner, men hvis angrebet på fliserne er voldsomt, er det ikke sikkert at algefjerner er nok.

Du kan selv gøre noget

Du kan prøve dig frem med algerens. Dog er det ikke altid det er et vidundermiddel. Hvis du ejer en højtryksrenser, er det muligt at anvende algefjerner og lade det sidde lidt tid. Derefter kan du prøve at spule dem rene bagefter. Hvis dette ikke virker, er du nødt til at anvende professionelle firmaer. Det har også sine fordele, i og med de ved hvordan man ikke skader den belægning der er på fliserne.

Professionelle firmaer kan nogle tricks til algerens

Ikke nok med at firmaer kender til problemet, du slipper endda selv for at prøve alle mulige forskellige produkter. Det er nemlig ikke alle produkter, der er lige anvendelige for miljøet og grundvandet. Med kemikalier i jorden og grundvandet, er det med til at skade vores drikkevand. Hvis du er i tvivl om hvad du kan gøre, kan du læse mere her.

Inden haven gøres vinterklar

Hvis du vil undgå alger, bør du rengøre alt dit haveudstyr inden det sættes indendørs. Havemøbler, trampoliner, fuglebade og så videre, vil ikke være pæne til foråret når det kommer ud, hvis ikke det rengøres grundigt inden det kommer ind. Tørret alger kan være mere vanskeligt at få rengjort. Derfor bør det gøres inden have redskaberne pakkes væk. Hvis du vil undgå mus og rotter i dine hynder, er det en god ide at anvende en haveboks. Denne bør stå rent og tørt hele vinteren.