Bloggen

Gem billeder fra din android på din computer

Der kan være mange minder og følelser forbundet med billederne, som du har taget med din mobil. Det er nemt at have mobilen med rundt på ferier og til store begivenheder. Desuden er kameraet i mobilerne efterhånden så udviklet, at det tager bedre billeder end nogle digitalkameraer. De fleste mennesker har også altid mobilen ved deres side, og de kan derfor hurtigt tage et billede, hvis der opstår en spændende situation. Det er dog også en god idé at gemme billederne på computeren, så de ikke går tabt.

Gemte minder

Mobilen gemmer på mange gode minder, der er blevet dokumenteret gennem årenes løb. Det kan være, at du har det perfekte billede på din mobil, fra dengang hvor du var med din ven på ferie. Det kan også være, at du har sjove billeder fra den gode bytur. På en trist og grå regnvejrsdag kan det være rart at kigge tilbage på de gode minder. Mobilen kan pludselig gå i stykker, og derfor kan det være en god idé at overføre billeder fra din android til din computer. På den måde sikrer du dig, at billederne findes begge steder.

Hvis du har svært ved at finde ud af overførelsen, kan du se en video om at overføre billeder fra android til computer. Her vil du blive guidet igennem overførslen, så du selv kan gå i gang med at gemme dine billeder på computeren.

Pas på dine billeder

Dine gemte billeder på mobilen kan pludselig gå tabt, hvis din mobil går i stykker. Hvis du har billederne på computeren, har du dem to steder. Det kan også være, at du har overført billeder fra computeren til din mobil. Hvis computeren skulle ske at bryde sammen, har du altså stadig billederne på mobilen. Det er altså vigtigt at passe godt på billederne.