Bloggen

Find den rigtige ejendomsservice online

Drømmer du om at få gjort noget ved vedligeholdelsesopgaverne i din ejendom eller erhvervsejendom med det samme? Savner du at have en vicevært, du kan kontakte ved akut behov for hjælp? Mangler du generelt, at der bliver taget hånd om ejendommen mindst en gang om ugen? Så er det en ejendomsservice, du skal kontakte.

En ejendomsservice tilbyder en bred palette af forskellige vedligeholdelsesopgaver, som de med glæde varetager for dig og resten af ejendommen. Læs mere nedenfor. 

Slip for at udskyde projekter

Det er klart, at de mest tidkrævende projekter ofte bliver udsat til sidste øjeblik. Bor du i en ejendom, hvor der ikke er tilknyttet vicevært, er det op til boligforeningen at tage stilling til, hvem der gør hvad – og hvornår. Hvis du synes, det halter en smule, og de mange vedligeholdelsesopgaver trækker tænder ud, så fortvivl ej. Du har nemlig mulighed for at få gjort noget ved det ved at kontakte en ejendomsservice, for eksempel på http://www.gladejendomsservice.dk/.

De hjælper med samtlige opgaver i ejendomme, der ikke selv har hverken tid eller overskud til at gøre noget ved projekterne. Det kan være alt lige fra facaderens, trappevask, vandskader eller projekter i gården, der trænger til en kærlig hånd. Her har du både mulighed for at hyre en gårdmand eller lave en viceværtordning med udbyderen.

Vælg selv ydelser

Du har i fællesskab med resten af ejendommen mulighed for at vurdere, om I vil lave et fast samarbejde med en ejendomsservice. Det kan være, I ønsker trappevask en gang om ugen, vinduespudsning eller andet i den dur. Det kan også være, det bare skal være en engangsforestilling, hvor specifikke arbejdsydelser bliver valgt ud. Det kan være, at taget trænger til en rensning – serviceviften er nemlig bred.

Uanset hvad, har du mulighed for at spare penge ved at kontakte en ejendomsservice og aftale nærmere om arbejdsopgaver og pris.