Bloggen

Få boligen gået igennem udvendig fra top til tå inden salg

Hvis du ønsker at sælge din bolig, skal du være klar over, at udseendet har meget stor betydning for den endelige salgspris. Ligesom ejendomsmægleren beder dig om at gøre rent, gemme rod væk og fjerne tæpper i husets rum, inden der tages billeder til salgsannoncen, bør du også kigge på facaden. Hvordan er førstehåndsindtrykket, når de potentielle købere træder ind i carporten til dit hus? Prøv at stille dig der og se rundt. Ser det pænt, nyt og rent ud, eller er farverne falmet, grå og med grønne belægninger? Din bolig vil helt sikkert fremstå mere indbydende, hvis du får den shinet op af et firma, der tilbyder ejendomsservice.

Hvad går ind under ejendomsservice?

Ejendomsservice dækker over mange ting. Fælles for disse er, at de er med til at holde huset pænt og rent. Følgende ydelser kan du med fordel overveje at investere i, inden du sætter dit hus til salg:

  • Algerens
  • Fliserens
  • Tagrens
  • Trappevask
  • Vinduespudsning

Alger – altså ligesom dem i havet?

Alger består af en række mikroorganismer, der sætter sig fast på næsten alt slags materiale. De får eksempelvis facaden, taget eller fliserne til at se matte, grålige eller måske grønlige ud. Alger kan også sætte sig på træværket og havemøbler. Alt dette kan dog behandles med et middel, der bekæmper alger. Henvender du dig til et firma, der tilbyder ejendomsservice, vil du helt sikkert kunne finde en god pris på den samlede opgave. Når fliserne eller andet er behandlet med algerens, vil dette få den naturlige, flotte og lysere farve tilbage.

Vær også opmærksom på, at din trappe ser flot og indbydende ud, da det er denne, der byder dine kommende købere velkommen. Her kan du også bestille en trappevask og spare dig selv for besværet. Husk endelig også at få pudset dine vinduer inden fremvisning.