Bloggen

Det her legetøj vil dine børn elske dig for at købe

Noget legetøj til hjemmet er bedre end andet. En gammel dukke, der er gravet frem fra kælderen, kan blive et hit. Mere sandsynligt bliver den tygget på i to sekunder og smidt langt væk derefter.

Med rette stiller dine, dine venners eller dine søskendes børn krav til det legetøj, du forærer dem. Den sentimentale værdig du lægger i dit gamle legetøj, er sjældent særlig værdsat. Specielt ikke hvis valget er mellem en gammel, dårlig cykel eller en splinter ny sprinter cykel.

Mere magisk end McD

Du skal ikke installere en restaurant derhjemme med underbetalte arbejdere og fedtede arbejdsbetingelser. Du skal derimod tage det magiske som McD har, der hiver børnene tilbage på deres restauranter.

Det er selvfølgelig boldbassinet. Sjældent er det maden, de finder særlig interessant. Men legetøjet i happy meal’en og tiden i boldbassinet står klart i hukommelsen. Så stjæl gerne deres ide og få liv i hjemmet med misioo boldbassin.

Et boldbassin er desuden en fantastisk måde for børnene at lege og lære. Små børn lære ved at røre, kaste og blive fascineret af de mange farver boldene har. Og så er det sjovt til de meget store at hoppe rundt i mange bolde eller lege krig med dem.

Skift boldene ud med vand

Nu du er i gang med at investere dyrt i dine børn, så kan du jo gå skridtet endnu videre. Her er det et bassin med vand og ikke bolde.

En pool i haven. Eller et stort bassin, der kan tages ned igen, når det bliver koldt. Børnene lærer at svømme, hoppe på hovedet i vandet og får leget i lige indtil sengetid.

Desuden det store vandbassin-legetøj ikke kun for børn. Vi vil allesammen gerne have en dukkert, når vejret pludselig stiger over 25 grader. Det er en investering til hele familien.